Letras Web
Cassiane

Vetëm Një Fjalë

Cassiane

26 acessos

Më lejoni t'ju them se historia e një të çalë
Kush donte të rrëzohej agoni e tij
Ujërat e një tank për të shëruar,
Por shkuarja atje nuk mund të
Unë nuk mund të ndihmojë
Një mik ai kishte për të marrë
Kjo është kur kaloi nga Njeriu i Nazaretit
Ai dërgoi larg sëmundje, i dha atij virória
Dhe këmbët e tij

Vetëm një fjalë, një fjalë e vetme
Bota në sistemin tuaj të bien në këmbët tuaja
Nuk ka sëmundje apo murtaja ose uri
Vetëm thirrje Njeriu i Nazaretit
Vetëm një palvra dhe tërë toka dridhet
Në mes të errësirës trasha shndrit dritën
Muret do të bjerë para tij, frika nuk
Vetëm pohojnë se emrin e shenjtë e Jezusit

Dhe tani këtu është kaluar njeriu nga Nazareti
Ai do të dërgojë sëmundjes, edhe pse
Kjo do t'ju japë fitoren dhe duke qëndruar

Vetëm një fjalë, një fjalë e vetme
Bota në sistemin tuaj të bien në këmbët tuaja
Nuk ka sëmundje apo murtaja ose uri
Vetëm thirrje Njeriu i Nazaretit
Vetëm një palvra dhe tërë toka dridhet
Në mes të errësirës trasha shndrit dritën
Muret do të bjerë para tij, frika nuk
Vetëm pohojnë se emrin e shenjtë e Jezusit


Top Letras de Cassiane

  1. Amigo Espirito Santo
  2. A tua palavra
  3. Abraço do Noivo
  4. O Hino da Vitoria
  5. O Todo Poderoso Esta Aqui
  6. A Chave da Libertação
  7. Imagine
  8. Com Muito Louvor
  9. Então louve
  10. A Cura

Pela Web